2011. október 18., kedd

Édes és lila, avagy: levendula, óra, Boróka. Játék!







Nekem a Boróka olyan, mint a Csokoládé című filmben Vianne boltja. Noha itt nem csokoládét lehet kapni, hanem romantikus és hangulatos lakáskiegészítőket, de ezek az én szememnek ugyanolyan édesek és csábítóak.

Az üzlet egy hangulatos és csendes utcában található. Az tetszik a legjobban, hogy amikor belépsz egy kis lépcső tárul eléd. Mielőtt rálépnél az első fokra, előtte még jól szemre tudod vételezni a belső teret és a sok-sok cuki színes kiegészítőt. Szemed próbálja befogadni a látványt, amikor leérsz a lépcsőn alig várod, hogy közelebb kerülj és megérintsd az első kiszemelt leendő kedvencedet. Leírhatatlan hangulata van. Gabi minden vásárlót mosolyogva fogad. Volt időm egyszer ezt jól megfigyelni. Itt nincs kivételezés. Ez a valóság. A ritka boltok egyike. Az egyik szombaton pedig még (kis)nagylánya is besegített neki.




Akár hiszitek, akár nem, nem csak a levendulás szépségek vonzzák Madame Provencet. A bolt kínálatában található konyhai-és fürdőszobai kiegészítők, szappanok, lámpák, játékok, magazinok, bútorok-és fogantyúk, dekorációk, tárolók, textíliák, üvegáruk, és még számos dolog. Látni kell.

Jómagam szakaszosan szoktam nézegelődni és körülnézni. Így biztosan semmit nem hagyok ki. Még a legutolsó szegletet sem. Van abban valami hívogató, hogy sok-sok hangulatos és szép tárgy sorakozik a polcon, a szemed pedig jobbra-balra táncol. Közben, ha Gabi ráér beszélgetni szoktunk. Legközelebb beköltözök a boltba egy napra. Esküszöm! -)

Ne feledjétek. Mindig érdemes rákérdezni az újdonságokra. Ha extra kérés van, Boróka azzal is felveszi a versenyt, nem probléma. Gabiék jól megoldották azt is, hogyan tegyék elérhetővé a vidéki vásárlóknak számára a boltot. Webáruházuk éppúgy sikeres és igényes, mint a másfél éve nyitott boltjuk. Végezetül még valami. Ha napi szinten szeretnél tudni az új árukról és hírekről a bolttal kapcsolatban, akkor érdemes követni Borókát a Facebookon is (ha az oldal elnyerte tetszésedet, irány a like gomb).



JÁTÉK


Mit is választhattam volna Nektek a Borókából, mint egy csodaszép levendulás órát. Jól tettem, ugye? Remekül mutat majd a falon, de ajándéknak sem utolsó.





Ha érdekel, nem kell mást tenni, mint megírni emailben, hogy mi ihlette a Madame Provence logót.
( A válasz két részből áll.)

Ha nem tudod, akkor a Madame Provence Facebook oldalán találsz segítséget (főleg a képek menüben de máshol is.) Ha tetszik az oldal loke-old, nem bánod meg.



Határidő: 2011.okt. 26.


"A stílus maga az ember." - Georges-Louis de Buffon




A játékban csak 18. évüket betöltött, magyarországi lakhellyel rendelkező magyar állampolgárok vehetnek részt. A játékosoknak név és e-mail cím megadásával kell jelentkezniük (egy néven egy email címmel csak egyszer lehet!), melyeket a későbbiekben csak a nyertesek értesítésére használunk, nem adatbázis építés céljából gyűjtjük őket. Csak magyar címre postázunk.


A játékot nem a Facebook szervezi, semmilyen módon nem szponzorálja vagy támogatja.


******

 

 
Köszönjük a sok megfejtést. Tari Emesének pedig gratulálunk.

A helyes megfejtés a kalap és a levendula volt.





2 megjegyzés:

  1. Éppen egy ilyenre vágyom régóta! Be is neveztem.

    VálaszTörlés
  2. ..valami gond lehet mert nem lehet látni az egész feliratot..a kép eltakarja...vagy én tévedek?...

    VálaszTörlés